top of page
Kimroufs_maudcoolen-160.jpg

BABS voor 1 dag

Wát een eer… jij bent door het bruidspaar gevraagd om ze te trouwen!

Waarschijnlijk heb je de nodige humor en bravoure om een verhaal over te brengen en ben je een makkelijke prater. En het woord pakken tijdens een verjaardagsfeestje, met een klein borreltje op... geen probleem! Maar een toespraak schrijven en dit voordragen met alle formaliteiten die hierbij komen kijken? Nooit gedaan!

Je hebt al toegezegd, maar sjit… en nu?

Komt goed… Maud Trouwt to the rescue!

Mini cursus BABS voor 1 dag

Ik heb momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een handleiding, mini cursus, you name it! Hierin staat álles wat jij nodig hebt om een bruidspaar helemaal voor het echie met elkaar te verbinden. Geen historie, wet- of regelgeving, maar praktische tips waar je écht wat aan hebt: vragen die je kunt stellen aan het bruidspaar en hun naasten om ze nóg beter te leren kennen, tips hoe je deze info kunt bundelen en een toespraak in elkaar kunt flansen, welke woorden te gebruiken voor het officiële gedeelte, benodigdheden tijdens de ceremonie… en nog véél meer!

 

Vervolgens heb jij met deze handleiding álle tools in handen om je optimaal voor te bereiden en ga je aan de slag met het schrijven van de toespraak. Wanneer je tussentijds vragen hebt, kun je deze stellen tijdens ons tussentijds feedback moment. En is de toespraak (bijna) af? Good job! Dan plannen we een 1 op 1 sessie om de toespraak en voordracht door te nemen en is er alle ruimte om alle onzekerheden weg te poetsen en de "puntjes op de i" te zetten, waarna jij helemaal ready to go bent om 'm helemaal te rocken! 

 

Hoe ziet deze mini cursus er concreet uit? Voor 295,- inclusief BTW, krijg je:

  • Handleiding "BABS voor 1 dag"

  • Tussentijds digitaal feedback (c.a. 30 min)

  • 1 op 1 sessie (c.a. 2,5 uur) in Eindhoven, inclusief lunch... want met honger kun je niet knallen!

Lijkt dit je wat... of beter gezegd: bruidspaar, geven jullie dit de BABS voor 1 dag cadeau? Houd dan mijn socials of website in de gaten... en/of laat alvast een bericht achter. Dan heb je de primeur zodra de mini cursus beschikbaar is!

"Ja, ik wil Maud Trouwt!"

Ofja... niet Maud zelf, maar de mini cursus ontworpen én gehost door Maud?

bottom of page